1000 l Plastový Skladací kontajner IBC

Ak hľadáte praktický a jednoduchý spôsob uskladnenia váších produktov, tu je produkt, ktorý určite zaujme. IBC plastový skladací kontajner od schoellerallibert.com/sk/ Combo Excelsior Hybrid je vyrobený z kvalitných materiálov a má objem 1000 l. Existuje veľa ľudí, ktorí hľadajú ľahký a ľahko prenosný kontajner. IBC Combo Excelsior je pre týchto ľudí dokonalým riešením. Táto nádoba je vyrobená z ľahkých a odolných plastových materiálov. Ďalšou dôležitou vlastnosťou IBC Combo je jeho objem. Do tejto nádoby sa zmestí veľké množstvo materiálu. Je teda ideálny na skladovanie alebo prepravu.

ibc kontajnery

Tiež sa ľahko čistí, čo z neho robí skvelú voľbu pre firmy. Skladací kontajner kombo Excelsior Hybrid je jedným z najobľúbenejších plastových modelov IBC na trhu. Má množstvo výhod, vďaka ktorým je vynikajúcou voľbou pre firmy a organizátorov podujatí. Medzi ďalšie výhody Excelsior Hybrid patrí nízky dopad na životné prostredie a schopnosť odolávať vysokým teplotám. Nevýhodou Excelsior Hybrid je, že nie je tak odolný ako iné typy nádoby IBC. Celkovo je skladacie kombo Excelsior Hybrid jednou z najlepších možností dostupných na trhu. Jeho veľkosť a kvalita z neho robí ideálnu voľbu pre firmy a organizátorov podujatí.

ibc kontajner

Ak hľadáte nové plastové skladacie kombo IBC, určite si pozrite Excelsior Hybrid. Tento stroj ponúka kvalitnú produkciu s nádržou 1 000 l. Navyše je vybavený všetkými funkciami, ktoré potrebujete, aby ste svoju prácu vykonali rýchlo a efektívne. Vďaka svojmu elegantnému dizajnu a ľahko použiteľným ovládacím prvkom je tento kontajner ideálny pre akékoľvek obchodné prostredie.

IBC kontajner je špeciálne navrhnutý tak, aby bol odolný voči nárazom a tlaku. Je vyrobený z plastu HDPE, ktorý je veľmi odolný a má vysokú tuhosť. IBC kontajnery sú často používané na prepravu rôznych materiálov, ako sú kvapaliny, plyn, piesok a cement. Sú veľmi populárne pre svoju vysokú únosnosť a schopnosť udržať materiály bezpečne na mieste.